Journalistik

Jeg skriver også journalistik. Helst om kultur, livsstil og mennesker. Gerne i interviewform, reportage eller feature. Her er et udpluk:

7 veje til flere orgasmer. En syvtrinsguide for Format baseret på to ekspertkilder.

»Jeg ønskede at undersøge magtrelationerne i et kvindefællesskab« Interview med den finske forfatter Laura Lindstedt om hendes roman Oneiron, der er indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris.

Ny Nordisk Feminisme. En rundbordssamtale om feminisme i skandinavien før og nu. Long read.

»Intelligente kvinder skræmmer os«Interview med den amerikanske forfatter Siri Hustvedt.

»Det dumme er blevet folkeligt«. Interview med forfatter Jan Sonnergaard skrevet i samarbejde med Tarek Omar. En del af serien Det Store Skred, der handlede om de største forandringer og brudflader i vores tid.

»Vi er blevet en nation af bedøvede mennesker«. Interview med digteren Henrik Nordbrandt skrevet i samarbejde med Tarek Omar. En del af serien Det Store Skred, der handlede om de største forandringer og brudflader i vores tid.

»Perfekte kroppe gør os ulykkelige«. Interview med skuespiller Karen-Lise Mynster skrevet i samarbejde med Tarek Omar. En del af serien Det Store Skred, der handlede om de største forandringer og brudflader i vores tid.

»Hvis I lavede en tilsvarende serie fra Uganda, ville I blive kaldt racister« Reportage fra et læsermøde på Langeland. I Politiken.