Karen Dich

Journalist. Forfatter. Dramatiker.

Skal vi lave noget sammen?

Velkommen

Jeg har mere end ti års erfaring som journalist på medier som Politiken, Elle, Heartbeats, Radio Loud og DK4. 

Jeg laver alle slags live-optræderne: Debatter, konferencer, interviews med videre. Og jeg gør en dyd ud af at få de deltagende til at træde skarpt og tydeligt frem. 

Jeg beskæftiger mig med en bred vifte af emner, og jeg har en særlig interesse for kultur, køn og relationer mellem mennesker. Derfor har jeg også skrevet en bog om kvindelige venskaber.

Jeg er sprogmenneske med en baggrund i litteraturvidenskab. Jeg formidler med personlighed og humor – uanset om det er på tekst eller i talte ord. 

Sideløbende med journalistikken har jeg også en mere kunstnerisk side: Jeg har været med til at skabe teaterforestillingerne Kussesumpen og Kussesumpen 2 og bidrager ind i mellem i tidsskrifter. Kreativiteten tager jeg med mig, ligesom jeg har en særlig forståelse for at arbejdede med kunstnere og kreative.

Det kan jeg hjælpe med

Det siger andre om mig

"Karen evner som få at sætte sig ind i et kompleks felt og skabe en ramme hvor der både er plads til faglighed, meninger og også en sårbar historie. 

Med stor indsigt og dygtighed har hun ledt nogle af de sværeste dialoger. Både som deltager i et panel og som den der har booket hende, har jeg hver gang oplevet at det var trygt og sikkert styret. Og også når det uventet sker eller stærke uenigheder mødes, skaber hun rum og holder fokus." 


Majbrit Berlau, Generalsekretær Sex & Samfund

“Karen er en fremragende moderator, som formår at være både professionel og personlig. 


Karen er grundig og tager således både forberedelse og eksekvering alvorligt. Og så kombinerer hun seriøsitet med humor og liv, som giver en unik oplevelse, der bringer eventet  lidt længere end du håber”.
Pernille Knudsen, Viceadministrerende direktør, Dansk Arbejdsgiverforening

"Karen gik særdeles professionelt til værks, hvad angår både planlægning og eksekvering af konferencen. Hun tog selv initiativ til at forventningsafstemme med os om indhold, oplægsholdere og output forud. Som moderator er Karen dejligt autentisk og lader også sit eget meget høje vidensniveau om området skinne igennem. Det giver autoritet og troværdighed til moderatorrollen. Vi kan stærkt anbefale at samarbejde med Karen om lignende opgaver."

Gine Maltha Kampmann, Administrerende direktør, Tænketank Equalis

"Karen er et af de særlige mennesker, som griber en opgave og gør den til sin egen. Hun tænker med og byder ind. 

Det er helt trygt at lægge arbejde i Karens hænder, hun tager alle opgaver seriøst og øser gavmildt af sit sikre sprog, sit faglige fundament og sit blik for det væsentlige."

Anne Vindum, Redaktør, Bogmagasinet

"Karen Dich er en eminent ordstyrer, der forstår at balancere gedigne og medrivende samtaler. 

Hun er en moderne og intelligent interviewer med en særlig sans for at få sin samtalepartner til at hoppe i sæder for at få lov til at sige mere."

Pernille Arvedsen, Redaktør, forlaget Cobolt

"Karen Dich er en velforbedret, struktureret og veloplagt ordstyrer.

 Hun formår både at udfordre og give plads, og samtidig holde debatten på sporet – og holde tiden. 

Kæmpe anbefaling!"


Lise Johansen, fhv. Direktør, Kvinderådet

Skal vi lave noget sammen?

InstagramTwitterLinkedIn